Фото галерија

Кућице за птичице

Наше школско годиште јоплемењено кућицама за птичице.
Постери о стилским фигурама

15.4.2020. Ученици 8. разреда наставнице српског језика, Светлане Филиповић, урадили су постере на тему "Стилске фигуре".
1 Васкрс у породичном дому

15.4.2020. Наградни ликовни конкурс "Васкрс у породичном дому". Хол наше школе је пред највећи хришћански празник увек окићен радовима ученика на ову тему. Овог пута, изложбу селимо на наш сајт. ( Радови који су послати директно са Гугл учионице се не могу окачити на сајт из техничких разлога. Пошаљите их поново у изворном облику на дати мејл.)
Школа, 1. април 2020.

Наша школа под првоаприлским снегом...
Дан јабуке

Лепо, здраво и укусно...
ФЕР-ПЛЕЈ додела медаља ( 30.5.2018. )

Најуспешнијим учесницима, али и организаторима турнира, чланови Вршњачког тима уручили су заслужене медаље које смо сами направили.
НАЈУСПЕШНИЈИ ОСМАЦИ школске 2017/18.

*ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Огњен Павловић *ВУКОВЦИ: *одлични ученици, носиоци посебних диплома и похвалница *одељењске старешине 8. разреда: Весна Аксентијевић, Снежана Ђоровић и Војкан Јеремић
ОШ "Доситеј Обрадовић" - Врба

Посета ученика ОШ "Доситеј Обрадовић" - заједничко дружење у нашој медијатеци и фискултурној сали уз неизоставно прелиставање "Полета". Обећали смо узвратну посету наредне школске године!
Посета колектива манастирима на КиМ

Високи Дечани, Пећка патријаршија, Грачаница, Манастир Св. Димитрија, Соколица, Бањска
ФЕР-ПЛЕЈ турнир 30. мај

На Дан изазова, у оквиру Спортске недеље организујемо традиционални "Фер-плеј турнир". Погледајте фотографије са припрема и са такмичења, а ускоро и са доделама "медаљица".

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај