Фото галерија

КЊИГА ПИСАМА

После дружења и читања писама, нисмо их послали поштом, већ смо их сакупили и од њих направили Књигу писама...
ЧАЧАК

Посета наших ученика одељења 2/1 и учитељице Ане Милошевић Чачку у оквиру пројекта "Упознајмо наш град".
НОРВЕШКА - изложба плаката

Јуче, 17. маја на Дан краљевине Норвешке, у нашој школи је организована изложба плаката на тему Норвашка - историја, култура, знаменитости и екологија. Преносимо вам атмосферу са отварања изложбе. Најбољи плакати биће награђени у понедељак.
Екскурзија ученика 7. разреда

Ученици седмог разреда наше школе, почетком маја, били су на дводневној екскурзији. Током ње обишли су Ваљево, Троношу, Тршић...
Дан писања писама

У организацији школске библиотекарке Софије Николић, данас је, поводом Дана писања писама, оганизована активност у којој су учествовали ученици нижих разреда са својим учитељима. Ученици су, заједно са библиотекарком и учитељима, припремили пано у холу школе, испред кога је одржан и јавни час.
Kрос РТС-а

Данас, у 10 часова, сви ученици наше школе у преподневној смени ( око 480 ученика ), учествовало је у традиционалном кросу РТС-а који се организује у свим школама у Србији.
Осмачка екскурзија

Реализована је крајем априла. Посећени су Сремски Карловци, Карловачка гимназија, Карловачка православна црква, Стражилово, Палић, Суботица ( Градска кућа ), Зоолошки врт на Палићу, град Нови Сад, Матица српска, Петроварадин, петроварадински лагуми, Музеј на Петроварадину, Зобнатица, Музеј коња у Зобнатици, дворац Фантаст поред Новог Бечеја, манастири Хопово и Крушедол на Фрушкој гори... Ово су неке од фотографија са екскурзије.
ДОНАТОРСКИ СКУП

Све је спремно за вечерашњи донаторски скуп у нашој школи. Акција ће почети вечерас, 4.5. у 18 часова, а трајаће целе наредне недеље. Све информације можете добити на сајту ( ВЕСТИ ) или у нашој школи.
Сајам издаваштва - Ивањица 2018.

Шести по реду Сајам школског издаваштва одржан је у ОШ "Кирило Савић" у Ивањици. Наша школа се, као гост, представила часописом "Полет". Од руководиоца ШУ Чачак смо добили поклон - комплет књига, као знак захвалности за учешће. Школа је одлучила да наредне године у мају, по први пут у Рашком округу, организује исту манифестацију.
Бициклијада - предшколци

27. априла, наши васпитачи и предшколци су у сарадњи са родитељима организовали вожњу бицикли у дворишту наше школе. Научили су корисна правила у саобраћају и усавршили технику вожње.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај