Препорука за родитеље / ученике

Датум: 18. Mart 2020 20:52 Категорија: Новости

 
Поштовани родитељи и ученици,

            Већина учитеља и наставника користи VIBER као начин комуникације са ученицима. Учитељи, махом, то раде уз помоћ родитељских VIBER телефона, док се наставници, углавном, ослањају на ученичке телефонске бројеве. За сада имамо обухват од око 90% ученика које смо за врло кратко време успели да укључимо у рад на овај начин. Вас 90% нам сада може помоћи тако што ће у одговарајуће групе "позвати" оне који још увек нису чланови, а требали би да буду. Молим све ученике и родитеље да се у "групама" понашају одговорно и у складу са темом - администратори ( наставници или учитељи ) ће брисати садржаје који нису у складу са темом. Напомињем да се огромна већина ученика понаша врло одговорно и дисциплиновано!
                 Остали видови комуникације које сви наставници и учитељи користе јесу мејлови. Родитељи и ученици који још увек нису проследили мејлове својим учитељима или одељенским старешинама могу то урадити и путем вибер група или смс поруком коју ће им послати. Све више учитеља и наставника користи Google учионицу, Есучионицу, Skype видео конференције, Viber видео четовање и слично. Велику подршку нам пружа и РТС 3 као и РТС Планета.

            Сви учитељи и наставници свакодневно улажу огроман труд како би унапредили комуникацију са родитељима и ученицима, формирали групе, радили на Е платформама заједно са својим ученицима, осмишљавали наставне садржаје, прегледали информације које стижу од ученика и процењивали и бележили њихов квалитет, мењали и прилагођавали планове, слали потребне информације школи, остваривали међусобну комуникацију и још много тога, а све у циљу пружања што веће подршке ученицима, што ће и убудуће свакодневно чинити, на чему сам им, у име свих ученика и родитеља, неизмерно захвалан.

         Чувајте ваше и здравље ваших најближих и свих нас, поштујте упутства учитеља и наставника који вашој деци желе све најбоље, пратите сајт наше школе, све са жељом да се у здрављу видимо што скорије!

                                                     Директор и  јединствени колектив ОШ "Јово Курсула"



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај